StreetFood Teden: Chuty’s

Reportaža | October 5, 2016 | By

… 1 sončna sobota, 6 stojnic, 11 preizkuševalcev z 1 ciljem – ugotoviti kaj ima StreetFood BTC dobrega!… Tokrat smo taktiko obrnile in se skupaj z našo ekipo odločile odgovoriti na to vprašanje. V naslednjih 6 dneh bodo predstavljene posamezne stojnice in jedi, ki so nas prepričale.

chutys_04

Chuty’s, StreetFood BTC

Pri Chuty’s pravijo, da se od ostalih azijskih restavracij razlikujejo po sveže in domače pripravljenih omakah, ki jih pripravijo iz sveže zelenjave in svežih začimb. Prepričani so, da samo Tajec pozna prave tajske okuse in imajo prav, saj je tu doma eden najboljših Pad Thaiov v Ljubljani, izpod rok chefa Chanyuth Chitprakorb, ki ga sodelavci kličejo Nuk.

chutys_02

Verjetno je kar logično, da smo za prvo jed izbrali Pad Thai, tokrat po priporočilu chefa s kozicami. Vedno je odličen in tudi tokrat je bil zato ga priporočamo vsem, ki ne želijo reskirat, saj z njim ne moreš zgrešit. p.s. Tajsko pivo se mu super poda.

dsc_0471

dsc_0478
Za drugo jed pa smo se pustili presenetiti izboru chefa. Pripravil nam je čudovite (po okusu in izgledu) Vietnamske zavitke. Skupaj s pekočo omako so odlična osvežitev in prigrizek s katerim premostimo lahkoto do kosila.

dsc_0475

dsc_0498

Hint: Previdno pri posipanju jedi s čilijem, saj je v Chutysu resnično močen (za ljubitelje pekočega in a good way)!

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sorry. No data so far.