Ideje za praznične jedi: e-knjiga slovenskih kulinaričnih blogerjev

Uncategorized | December 22, 2014 | By

Praznični recepti

December je čas, ki zaradi številnih obiskov in prazničnih obedov odlično spodbuja kuharsko ustvarjalnost. Z veseljem smo se odzvale povabilu Ljubljananjama in spletnega tržišča Kaymu, ki sta v veselem decembru izdala e-knjigo s 13-imi prazničnimi recepti slovenskih kulinaričnih blogerjev.

Ker limetke naravnost obožujemo praznike, smo imele na zalogi kar nekaj prazničnih jedi, ki so prepričale urednike. Sodelovale smo pri ustvarjanju naslednjih vsebinskih sklopov praznične kuharice:

Pri ustvarjanju zbirke prazničnih receptov v e-knjigi so sodelovali tudi drugi priznani slovenski blogerji NaredilaAnaMmmuffins&Co. Zapečenega kruha se največ pojePetelinškov  in Uglašena kuhinjaE-knjigo z vsemi recepti lahko prenesete tukaj.

Želimo vam, da neskončno uživate v prazničnih dobrotah in še pomembneje, v druženju z ljudmi, ki vam največ pomenijo. Pa okusne praznike in veliko kulinaričnih zmagoslavij v letu 2015,

Blurredlimes

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>